maandag 6 juli 2015

Minions cadeaudoosje


'Geld' is inmiddels bijna het standaard antwoord op de vraag 'Wat wil je hebben voor je verjaardag?' Ik betrap mij erop dat ik het bij kinderen boven de 10 jaar eigenlijk 9 van de 10 keer al niet meer vraag of ik vraag het uit beleefdheid. Het antwoord ken ik immers al ;) 

Of ik dat erg vind? Helemaal niet! Want het geeft mij reden om weer iets leuks te bedenken om het in te verpakken ;D Hoewel ik eerlijk moet bekennen dat ik af en toe ook best een leuke kaart pak of een kant en klare cadeau-envelop. Soms heb ik simpelweg geen energie of tijd. Vroeger maakte ik mij daar enorm druk om. Mensen verwachten immers iets zelfgemaakts... Zeggen dat vaak ook. Maar niet iedereen beseft hoeveel tijd, energie en geld er in zelfgemaakte cadeaus zit. Dus ik heb besloten dat meer los te laten. Ik vind het superleuk om te doen en vooral om te geven, maar lukt t niet dan niet, helaas. 
Gister echter hadden we een (verlate) verjaardag en maakte ik wel een cadeaudoosje zelf voor het geven van het geld. Aan het cadeaudoosje kwam een label met een Minion. En nu is er een film uit van de Minions, ik ben dol op die geel-blauwe mannetjes uit de film Verschrikkelijke Ikke ;)

Anyway, het cadeaudoosje maakte ik in de Minionkleuren, label met Minion erbij aan het doosje, geld er in, kleinigheidje erbij... Ik vind het een leuk cadeau om te geven weer ;)
 
De verjaardag was supergezellig, er kwamen nog wat mensen die op de dag zelf niet konden, we zaten heerlijk buiten met z'n allen, de meiden speelden Wii Let's Dance (en andere spelletjes) en de moeders mochten ook een keer hahaha, de jongens zijn al een stuk ouder en "spelen" tegenwoordig met grote-mensen-auto's ;) we namen allemaal wat te eten mee en met z'n allen bbq'den we. Ieder deed zo z'n ding, daar hou ik van. Het weer viel reuze mee, 1 buitje en daar hoefden we niet eens echt voor naar binnen, beetje inschikken onder het afdak en partytent was voldoende. Kortom, een superleuke middag/avond.

Fijne dag allemaal.

Liefs, 
Wendy 


31 opmerkingen:

  1. Meer moet dat niet zijn, leuk cadeautje, gezellige mensen en lekker eten. O, ja het goede weer mogen we ook niet vergeten hé.
    Grtjs
    Daniëlle

    BeantwoordenVerwijderen
  2. O, dat klinkt als een super geslaagd feest! En wat een leuke labels aan die vrolijke doosjes!
    Groetjes,
    Akkelien

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Klinkt als een geslaagd feest. . Wat een leuk idee om daar een mimion label aan te maken is weer helemaal in op dit moment.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. hoi wendy, wat leuk dat je mijn blog gevonden hebt en meteen volger geworden bent ! Daarom, een wederbezoekje bij jou, leuke dingen hier ! Hoewel haken niet zo zeer m'n ding is, vind ik het altijd indrukwekkend hoe mensen met een draadje zulke mooie creaties kunnen maken ! top dus
    grtjs,martina
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Minions zijn het helemaal op dit moment. Erg leuk gemaakt.
    Leuk dat je volger van mijn blog bent geworden. Bij jou zie ik ook een leuke mix van haken en papierfrobels. Daarom ben ik ook bij jou volger geworden. Leuk!
    Groetjes van Henriët

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Het doosje ziet er superleuk uit.
    Mooi gemaakt. :-)

    Groetjes
    Carolien

    BeantwoordenVerwijderen
  7. wat een leuk idee om zo geld te geven , ik herken het wel hier is het net zo :o)
    En door zo'n leuk doosje blijft het toch een kadootje....
    groetjes KK

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een mooi cadeaudoosje!!
    Ik wil ook wat meer gaan vouwen, wat gebruik jij om te rillen?
    Fijn dat de dag zo geslaagd was, fijne week en groetjes Sietske

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Sietske,
      Ik gebruik een snij-apparaat met riller erbij in. Echt superfijn is die.
      En dit doosje heb ik gemaakt op het giftbox-punchboard, daarmee kun je op verschillende maten rillen. Ook heeeeel fijn ;)
      Laat maar weten als je vragen hebt.
      Groetjes, Wendy

      Verwijderen
  9. I love Minions!! (en ik schaam me er niet voor:-)))
    Leuk gedaan & het klinkt inderdaad als een hele gezellige middag en avond!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik ben er ook DOL op :D en schaam mij er ook niet voor haha Ze zijn geweldig. Ik hou niet van geel, en niet van blauw... Maar wel van MINIONS hahahaaaa ;) (eindelijk een volwassen gelijkgestemde die mij begrijpt yeahhhh)
      Fijne dag Sandra.

      Verwijderen
  10. Met deze cadeaudoosjes heb je vast punten gescoord omdat de minions erg populair zijn. En terecht want je hebt ze erg mooi en netjes gemaakt. XX Esther

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Geslaagde verjaardag zo te lezen. Leuk cadeautje..

    Lieve groet,dinah

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Leuk gedaan, inderdaad niet iedereen beseft hoeveel tijd er in het maken van de creatie gaat zitten. Wel weer leuk als de ontvanger er echt blij mee is:)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nee klopt helemaal, sommigen wel hoor daar niet van. Maar sommigen zeggen ook gewoon 'oh dat doet Wendy wel ff'. Nou dat 'ff' is het dus niet altijd.
      En ik wil geen onderscheid maken hoor, de 1 wel en de ander niet, zo is het ook niet.... Maar ik moet ook aan mezelf denken. Dus ik doe het als het kan en probeer de rest los te laten ;)

      Verwijderen
  13. Heel origineel en leuk bedacht. Ik heb dat ook wel dat moeten van jezelf. Maar het een beetje loslaten, is toch ook wel lekker.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Klopt helemaal, zen en gewoon zijnnnnn.... Als ik het gevoel van moeten heb bedenk ik mezelf 'moet het of wìl ik het?' Dat scheelt echt zoooooveel ;)

      Verwijderen
  14. Heel erg bedankt voor al jullie lieve en leuke reacties! Superleuk ;)
    Xxx Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Over veelzijdigheid gesproken!!!!! :-)))
    Volgens mij kan jij alles.....
    Groetjes, Jannie

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nouuuu alles, dat wil ik niet beweren hoor hihi maar ik vind wel heeeel veel leuk en probeer veel uit (iets te veel volgens het thuisfront haha)
      Fijn weekend Jannie.
      Groetjes, Wendy

      Verwijderen
  16. Dank je wel voor je lieve berichtjes, Wendy!!
    Ik gebruik Derwent Coloursoft potloden om mijn afdrukjes mee in te kleuren. Het zijn hele mooie zachte potloden die je ook kunt "uitvegen" met een doezelaar en reukloze terpentine. Zoals je waarschijnlijk al hebt gezien kleur ik graag op kraft en dan gebruik ik alleen de potloden en niet de terpentine. Bovenaan mijn blog staat een kleine workshop als je wilt weten hoe ik kleur.
    Ik ben gezellig ook volger bij jou geworden. Je Minions doosjes zien er lekker vrolijk uit en het is helemaal hot op het moment!
    Een fijne avond,
    Colinda

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Welkom ook hier Colinda ;)
      Bedankt voor je tips en ik ga zeker bij je workshop kijken, leuk!
      Groetjes en fijn weekend, Wendy

      Verwijderen
  17. iets zelfgemaakts is altijd leuk, maar het is niet leuk als het "moeten" wordt. Goed dat je het ook los kunt laten. Met Minions heb ik eerlijk gezegd helemaal niets.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Precies, zo is het juist, leuk (heel leuk zelfs om te doen en te geven) maar het moet wel leuk blijven ;)
      Ja Minions, ik ben gewoon nog net een groot kind hoor haha ik hou ook van sprookjes en tekenfilms, mijn dochter vind dat helemaaaaal geweldig, weinig mama's die zo mal zijn hihi

      Verwijderen
  18. Wat een leuke originele cadeautjes!!!
    Ik ben je nieuwe volger...:-)
    Creatieve groetjes, Gaby

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Welkom op mijn blog Gaby ;)
      Ik ben ook op jouw blog wezen kijken, mooi blog heb je. Ook jij hebt er een volger bij :D
      Fijn weekend.
      Groetjes, Wendy

      Verwijderen