zaterdag 11 juli 2015

Minion onderzetter


Ik beken! En zonder enige schaamte geef ik het toe... dat ik een Minionfan ben ❤️ En ik ben niet de enige in huis ;) Dochterlief is ook dol op de geelblauwe mannetjes. En dan heeft ze nog vriendinnen die dat ook zijn ;) Dussss! Ik kan mijn hart ophalen op creatief gebied. Laatst maakte ik al DIT leuke Minionstyle cadeaudoosje met een cadeaulabel met een Minion. Erg leuk als er geld wordt gegeven om het dan zo te verpakken, geeft toch net wat leuker vind ik ;)
En nu had dochterlief verjaardag van vriendin M. en aangezien er leuke cadeaus waren gekocht waaronder een beker paste daar een Minion onderzetter wel heel leuk bij ;) 
Zo gezegd, zo gedaan! Met deze gehaakte Minion onderzetter als resultaat. Gisteravond door dochterlief in het door haar zelf gekochte en samengestelde cadeaupakket gegeven en ik hoorde dat ook de Minion onderzetter erg goed in de smaak viel, daar doen we het toch voor hè? ;)
Op de hele onderzetter kan een flinke beker goed staan.... En op het oog zelf past precies een gemiddeld formaat glas binnen de bril :D 
 
Voor de liefhebbers wil ik het patroon wel uitschrijven, cadeautje van mij aan jullie als trouwe volgers ;) Laat maar weten!
 
Fijne zonnige zaterdag!
Liefs,
Wendy 

33 opmerkingen:

  1. Dat heb je heel erg leuk bedacht!
    Dit is het uitschrijven waard!
    Groetjes,
    Akkelien

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk gedaan, daar komt vast en zeker meer vraag naar:)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Keileuk! Ik moet toch eens die film gaan zien.... :-D

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat leuk gedaan! Onze kinderen hebben die leeftijd gehad, maar ik vind de mannetjes wel heel grappig!
    Groetjes, Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Marijke, mijn dochter is 14 en ikzelf 41 ;) en allebei vinden we ze superleuk. Ik hoor fans in alle leeftijden voorbij komen. De Minions zijn gewoon al grappig om te zien hihi dat maakt ze denk ik ook zo leuk voor alle leeftijden ;)
      Fijne dag vandaag.

      Verwijderen
  5. Ik heb persoonlijk niet zo veel met minions maar je hebt het super leuk gedaan en ik denk dat de liefhebbers blij gaan zijn met je patroontje! XX Esther

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Supergaaf! Hier ook een echte Minionfan in huis ( wordt bijna 18 jaar!) Ook de kids in mijn klas vinden ze helemaal top. En ik stiekem ook wel een beetje :-)
    Groetjes van Henriët

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha leukkkk! Ze zijn zo grappig om te zien dat ze daardoor volgens mij niet leeftijdgebonden zijn. Ik word iig erg vrolijk van ze :D

      Verwijderen
  7. Leuk gedaan. Geeft net dat beetje extra om iets te geven. Vind ze ook heel leuk. Heb gisteren de nieuwe film weer van hun gezien.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Thanks Margaret ;) haha leuk al die volwassen liefhebbers van ze ❤️

      Verwijderen
  8. Gezellig!! Maar eh... Ben je nou een Minion in z'n oog aan het prikken met dat gele rietje? Een Minion theepot warmer lijkt me ook wel wat hihihi!
    Of allemaal eierwarmers; de hele ontbijttafel vol Minions, yeah!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hahahaaaa Sandra!!!! Jaaaa dat rietje! Was me nog niet eens opgevallen lol
      Maak me gek, ja straks dan zit hier een hele Minion-kolonie aan de ontbijttafel :D Ik denk dat mijn vriend dan gaat verhuizen haha

      Verwijderen
  9. Haha, leuk gedaan. De minion gekte gaat een beetje aan mij voorbij (geen kids) maar ik geloof dat ik er niet echt omheen kan als ik om me heen kijk.;-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. dank je haha ja echt overal zijn ze, het lijkt wel een plaag ;D

      Verwijderen
  10. Hallo Wendy, wat eer eer dat je volger van mijn blog bent geworden. Toen ik zo eens bij jou rondkeek en al die mooie dingen zag kon ik niet achterblijven. Wat leuk nu kunnen we elkaar een beetje in de gaten houden.
    Helaas komt het er bij mij niet zo van om regelmatig iets te maken maar ik probeer het altijd wel. Groetjes en een fijne dag, Ageeth

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Welkom op mijn blog Ageeth. Ik volg de blogs die dezelfde hobby's en interesses hebben en die mij aanspreken, daar zat jij bij ;)
      Leuk om je hier nu ook te zien.
      Groetjes, Wendy

      Verwijderen
  11. Tof!!! Mooi gemaakt en fijn om dat samen met je dochter te delen! Never grow up!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankje Els! Grappig dat je dat zegt, mijn vriend vraagt wel eens gekscherend wanneer ik denk volwassen te gaan worden hahaha

      Verwijderen
  12. Haha wat leuk! Die miniongekte is echt overal zichtbaar tegenwoordig!
    Leuk idee!
    Veel liefs Julie

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een leuke onderzetter voor de echte Minionfan. Met de nieuwe film zijn de Minions weer helemaal in.

    Groetjes, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen
  14. hahaha ! heb net gisteren nog een minion kaart gemaakt voor mijn zoon die op scoutskamp is. ze blijven leuk en plezant he ? super gemaakt !
    grtjs,martina
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Superleuk idee! Jij bent ook een creatieve duizendpoot zie ik......;)

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Hoi Wendy,
    Gezellig dat je mijn blog hebt gevonden! Natuurlijk kom ik nu ook even bij jou kijken. Zelf kan ik niet haken, maar vind het er allemaal wel prachtig uitzien. Verder zie ik op je blog ook ontzettend leuke cadeautjes en cadeaudoosjes, dus ga jou ook gezellig volgen.
    Lieve groetjes, Marleen

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat mooi gemaakt en ook hier zijn we gek op Minion

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Superleuk! Ik ben ook een minion fan ! Bananaaaaa..... Groetjes esther

    BeantwoordenVerwijderen