zaterdag 23 december 2017

Kerstcadeautje / Christmas presentVandeweek vertrok ik naar Doetinchem met een missie.
Ik bracht een kerstcadeautje naar de Stadskamer. Een paar weken geleden kwam ik er toevallig terecht, wat werd ik er gezellig ontvangen! Al snel schoof ik gezellig aan aan de grote tafel en dronk een kop thee mee. Wat een gastvrijheid!
I brought a Christmas present to the Stadskamer in Doetinchem.

Bij de verschillende locaties van de Stadskamer kunnen mensen uit de Achterhoek terecht voor dagbesteding. De producten die hier gemaakt worden, worden ook verkocht. In de verschillende locaties worden diverse creaties ontwikkeld en uitgevoerd. Van hout, wol, stof, steen, papier, etc. Op de locatie in Doetinchem wordt onder andere gehaakt en gebreid.  Je snapt dus wel dat ik me er al snel op mijn gemak voelde tussen alle haak- en breinaalden ;)
Op dat moment bedacht ik mij dat hier al die ongebruikte bollen garen heen zouden gaan die zich maar verzamelen en waar ik niks (meer) mee maak. Zo bedacht, zo gedaan. Ik maakte een pakket met garen en bracht dit vandeweek dus naar Doetinchem.
Om het pakket een beetje meer in kerstsfeer te brengen, haakte ik er nog een leuk kerstster bij. Ik kwam dit superleuke gratis haakpatroon van  een gehaakte ster tegen bij Mabel op haar blog Happiness with Yarn.
I decorated the Christmas  present with this lovely free crochetpattern of a  Christmas star by Mabels blog Happiness with Yarn.

Ik hoop dat ze er blij mee zijn en er iets leuks mee kunnen maken.
Er wordt daar dus van alles verkocht! Dus zoek je een origineel cadeautje en woon je in de buurt of ben je toevallig in Doetinchem, ga dan zeker even bij De Stadskamer kijken. Ik kocht er een fantastische houten kerststal. Nu nog leuke figuurtjes erbij haken.... maar ik denk dat het dit jaar nog een lege kerststal blijft onder de boom ;)

6 opmerkingen:

 1. Wat een goede daad zo vlak voor de feestdagen. Ze zullen er vast wat mee kunnen. Groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een lieve Kerstgedachte Wendy en als het nu nog vrede op aarde zou zijn wat hebben we dan nog meer te wensen lieve groet Ada

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat lief van je om dit garen te schenken. Ze zullen er vast en zeker heel wat moois mee maken.
  Wens jou en je gezin leuke feestdagen en een schitterend 2018 toe!

  Lieve groetjes, Tinne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi gebaar!
  Geniet van de Kerst x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super lief!
  Dat is de ware kerstgedachte.
  Liefs,
  Sandra

  BeantwoordenVerwijderen